Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Årsmöte 2021

3/5 genomfördes årsmötet via Zoom, för Epilepsiföreningen i Norrbottens län och Epilepsiföreningen i Västerbottens län. Mötesordförande var Kent Bäckrud. Mötet genomfördes enligt upprättad dagordning och mötesdeltagarna gav styrelsen ansvarsfrihet. Kent Bäckrud omvaldes till ordförande.

Regionstyrelse 2021
Ordförande: Kent bäckrud
Ledamöter: Åke Lindqvist och Åsa Nilsson
Suppleanter: Jan Nilsson och Sandra Sjömark

På årsmötet fick nya styrelsen i uppdrag, att utse en ledamot, som fyllnadsval på 1 år. Är någon intresserad av att veta mer om hur det är att sitta i styrelsen, går det bra att kontakta Kent Bäckrud. Klicka på fliken regionstyrelse för kontaktuppgifter. Vi har högt i tak och har roligt tillsammans.

Styrelsen tackar för förtroendet. Stort tack till er medlemmar som var med.

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!