Bilder från föreläsning/frukostseminarium

20/10 hölls en Föreläsning/frukostseminarium om “Epilepsi i vardan och världen”, med professor Torbjörn Tomson från KI, som är vinnare av “Mångbergspriset”. Swedbank i Umeå finansierar årligen ett stipendium som i samband med Universitetets Årshögtid, delas ut till en framstående forskare inom neurologi, neurokirurgi eller öron-näsa-hals. Information skickades ut via e-post och på hemsidan. En insändare var med i senaste Epilepsia.

Gilla och dela:

Intresseanmälan: Ungdomsträff i Umeå

Till denna aktivitet önskar vi få in intresseanmälan för att se hur många som är intresserade, om det är möjligt att genomföra.

Styrelsen har behandlat önskemål från medlemmar ang. aktiviteter, och fått in en önskan om en ungdomsträff i Umeå. Vi önskar därför få in intresseanmälningar till detta, samt förslag på aktivitet som ni ungdomar skulle tycka vara roligt att föreningen anordnar. Maila oss eller ring. Det går bra att maila på styrelsen@epilepsi-ac.se eller ringa 070-222 18 00 mellan kl. 15-18 vardagar. Skicka gärna sms om ni inte får svar.

Gilla och dela:

Bowling med middag i Skellefteå

17/2 Bowlingkompaniet i Skellefteå kl. 16:30-17:30. Kom gärna 15 min före för att prova ut skor och klot.

Middagsbuffé på Aurum kl. 18:00
Föreningen bjuder på middag och bowling. Vi står för en alkoholfri dryck. Föreningen står för halva resekostnaden, strikt samåkning gäller. Representanter från styrelsen närvarar.
Eventuell övernattning bekostas av medlemmen själv.

Anmäl er senast 12/2 till styrelsen@epilepsi-ac.se eller Sandra 070-2221800 det går bra att skicka sms. Varmt välkomna!

Gilla och dela:

Välkomna på träff med föreläsning!

Föreläsare: Anna Eksell ordf. Sef`s ungdomssektion samt vice ordf. i Sef

Datum: 1 februari

Tid: 18.00-20.00

Plats: Funktionsrätt Sverige, lokalen Violen, storgatan 76 Umeå

Bildresultat för epilepsi

Vi tycker det är på tiden att få ihop en träff där västerbottens medlemmar möter norrbottens medlemmar. Så med denna träff och föreläsning hoppas vi att nya bekantskaper kan göras.

Anna Eksell kommer att föreläsa med paus för mingel och fika. Hon kommer på ett öppet och hjärtligt sätt prata om att leva med epilepsi, att gå igenom livets faser, fakta om Svenska epilepsiförbundet men också ge information om de aktiviteter som anordnas för familjer, barn och unga.
Förutom detta lovar hon också att det blir både sång och dans under tiden.

Vi ser fram emot att få träffa er och att ha en härlig kväll ihop.

Föranmälan görs till Sandra Sjömark via mail: styrelsen@epilepsi-ac.se
Svar senast 29/1

Mvh Anna Eksell

Gilla och dela: