Tips på livesändningar

Om du är intresserad av djur och natur så kolla in sidan explore.org
Det är en webbsida med lite drygt 90 webkameror som övervakar natur och djurliv i direktsändning/livestreaming.

På Moderna Museet i Stockholm kan du sitta i soffan och titta på virituell visning. https://www.modernamuseet.se/stockholm/sv/aktiviteter/soffvisningar/

Här kan du se föreställningar från Dramaten. https://www.dramaten.se/play/

Senior surfarskolan har lagt ut ett antal filmer. Denna länk följer du och kan se mer om hur du använder dig av mobiltelefonen, istället för datorn. https://www.youtube.com/watch?v=xENq0JWzL3o&list=PLtDs7N_g_eiblngnCPF6FJzETgol1_jWO

För barn finns bland annat https://www.svt.se/barnkanalen/ där det finns spel och filmer.

Gilla och dela:

Föreningen ställer inte in, vi ställer om

Föreningen har anordnat onlineaktiviteter, och även uteaktiviteter. När vi inte kan ses vid fysiska träffar får man vara kreativ, och försöka hitta på nya lösningar. Håll utkik under fliken aktiviteter. Både i aktivitetskalendern, men även Tipspromenaden, som du hittar direkt under fliken aktiviteter.

OBS! Viktigt att följa Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters aktuella rekommendationer under rådande situation med Corona-viruset.

Gilla och dela:

Fikaträff online

12/5 anordnade Epilepsiföreningarna i Norrbotten och Västerbotten en gemensam fikaträff online. Denna gång via Facebook och Messenger, för att fika tillsammans och prata en stund. Trots dessa tider med social distansering, finns det mycket man kan göra gemensamt via länk. Flertalet förslag har inkommit, och föreningarna planerar in allt eftersom. Håll utkik i nyheter och aktivitetskalendern.

Gilla och dela:

Tipspromenad Vårtecken

TIPSPROMENAD MED VÅRTECKEN – NÅGOT FÖR HELA FAMILJEN

Såhär gör du för att gå vår tipspromenad:

  1. Gå in på www.epilepsi-ac.se
  2. Klicka på någon av föreningarna och sedan fliken Aktiviteter och Tipspromenad Vårtecken, eller tryck här för att komma dit direkt
  3. På sidan ser du de publicerade bilderna i mobilen. (Hemsidan är mobilanpassad.)
  4. Ta ett foto på någon av bilderna nedan, som du hittat under tipspromenaden.
  5. Mejla ditt foto till styrelsen@epilepsi-ac.se eller skicka sms till 070-222 18 00. Skriv ditt namn, adress, och ålder på deltagare. Genom att skicka in ditt bidrag, godkänner du att ditt för- och efternamn, samt din bild från tipspromenaden publiceras på föreningarnas hemsida.

Tävlingen pågår mellan 20/5 – 20/6 och därefter lottas vinnarna.

En förutsättning för att vara med i tävlingen, är att du är medlem i Epilepsiföreningarna i Norr eller Västerbottens län. Är du inte medlem har du möjlighet att bli det.

Vissa saker kanske du hittar hemma, och vissa på en promenad i naturen.
Ha en trevlig promenad och kom ihåg att som barn bör man alltid ha en vuxen med sig.

OBS! Viktigt att följa Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters aktuella rekommendationer under rådande situation med Corona-viruset.Lycka till!

1:a pris: Epilepsiboken
2:a pris: Trisslott
3:e pris: Sverigelott

De barn som vinner, får en lördagsgodispåse.

Mvh
Regionstyrelsen för Epilepsiföreningen i Norrbotten och Västerbottens län.

Gilla och dela: