Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Epilepsiförbundets Kongress

Epilepsiförbundets kongress hölls i Göteborg 18-20/10 2019. Epilepsiföreningen i Norrbottens län hade representanter på plats. Lite kort information om kongressen kommer nedan.

Berndt Ohlin blev vald som ny ordförande för Svenska Epilepsiförbundet. Föreningen kommer att lägga ut ett utskick med information från Epilepsiförbundet, under nästkommande vecka. Det kommer att finnas under nyheter. www.regionnorr.com

På övriga poster och utskott återfinns både nya och tidigare erfarna ledamöter och suppleanter.

Kansliets personal Susanne Lund och Irmeli Patricius blev tillsammans med andra avtackade. Kansliet har ny personal anställd som börjar under årets slut.

En av Epilepsiförbundets hedersmedlemmar Bengt-Olof Davidsson var närvarande.

Kongressen utsåg Chatrine Pålsson Ahlgren till ny hedersmedlem för Svenska Epilepsiförbundet.

Att närvara på en kongress innebär inte bara att kongressen beslutar om val av styrelse och går igenom verksamheten. Det innebär också en möjlighet för föreningar att mötas och dela med sig av sina erfarenheter. Det hölls också intressanta föredrag och föreläsningar.

/Sandra Sjömark Epilepsiföreningen i Västerbottens län och Åsa Nilsson Epilepsiföreningen i Norrbottens län.

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!