Ikea Avion shoppingcenter lördag 11/3 10:00

Vad gäller buss eller tågförbindelser till Umeå T/R, så sponsrar Epilepsiföreningen med halva kostnaden. Detta gäller er som är medlemmar. Det är viktigt att kvitto medföljer när ni skickar in. Strikt samåkning i bil gäller, milersättning.

Från Vasaplan går lokalbuss nr 4 som går till Teg/Söderslätts handelsområde. Ni får bussbiljetten inom Umeå betald av föreningen. Det finns två busshållplatser vid Ikea. Vid den andra busshållplatsen stannar bussen bakom Ikea ingång 3, och man kommer direkt in på Ikea om man kliver av där. Kliver man av på första hållplatsen, får man gå längre. Man kliver på, på samma busshållplats man klev av då man ska in till stan igen.

Anmälan sker till styrelsen@epilepsi-ac.se eller 070-222 18 00, skicka gärna sms.

Gilla och dela: