Epilepsiföreningen i Norrbottens Län

Epilepsiföreningen i Norrbottens län är politiskt och religiöst obunden och bedrivs ideellt.  Epilepsiföreningen finns för dig som har epilepsi, eller är närstående.  Vi har också medlemmar som valt att vara med för att stötta föreningens arbete. Styrelsen utgår från Piteå i Norrbottens län. Föreningen har bland annat anordnat uppskattade föreläsningar om epilepsihund, och föreläsning med föräldrar som har barn med epilepsi. Vissa av våra aktiviteter sker i samarbete med våra kollegor Epilepsiföreningen i Västerbottens län.

Om du har frågor, stora eller små, är du välkommen att kontakta:

Kent Bäckrud, 0708-493821, Epost: norrbotten.epilepsi@gmail.com

Kontaktombud och föräldrarepresentant Åsa Nilsson Mobil 0731-80 37 67

Epost: adamsapplet@gmail.com

Åsa och Janne Nilsson från Epilepsiföreningen i Norrbottens län föreläser om epilepsi för bland annat personliga assistenter och kommunanställda. De är kontaktombud för medlemmar  i Norrbottens län, och för föräldrar som har barn med epilepsi.  Från sonen Adam kommer inspirationen att föreläsa, och sprida kunskap om epilepsi.

Socialstyrelsen har beslutat  om Nationella riktlinjer för epilepsi. Epilepsiförbundet har omnämnt det som århundradets viktigaste dokument. Det finns ett stort intresse hos föreningens medlemmar att se en utveckling av vården i Norrbottens län, i form av epilepsiteam.

Välkommen som medlem hos oss! Bli medlem

Gå gärna med i vår grupp på Facebook, den heter Epilepsiföreningen i Norrbottens län
För närvarande florerar ett antal grupper med liknande namn. Epilepsiföreningen i norrbotten och norrbottens län. Det är endast denna grupp som vi länkat, som föreningen har, och ingen annan. De övriga är inte skapade av någon i styrelsen, och vi ansvarar/administrerar inte de andra grupperna. Mv Styrelsen

Translate »