Välkommen till Epilepsiföreningen i Västerbottens län & Epilepsiföreningen i Norrbottens län   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningen i Västerbottens län & Epilepsiföreningen i Norrbottens län

Ansökan om bidrag

Personer som är mantalsskrivna och bosatta i Norr eller Västerbottens län, kan ansöka om bidrag till det som inte bekostas med allmänna medel. Man behöver inte vara medlem i någon av epilepsiföreningarna för att ansöka. För mer information kontakta Epilepsistiftelsen.

Styrelsen behandlar ansökningar som är inskickad med sista ansökningsdag 1 februari , 1 april , 1 augusti och 1 november.

Kvitto skickas med vid ansökningstillfället, eller i efterhand. Du blir alltid kontaktad oavsett beslut. Beslutet fattas i enlighet med stiftelsens stadgar. 

Före ansökan till Epilepsistiftelsen skickas in om Epilepsihund/Medicinskt alarmerande hund, ska vissa kriterier uppfyllas före utbildningsstarten hos SOS Hund.

När ni gått igenom de tester och undersökningar som erfordras, bifogar den som ansöker om bidrag, en kopia av läkarintyg och en bekräftelse på att ni är antagen till utbildningen hos SOS Hund, och att alla tester är godkända.

Läs mer om assistanshund här: http://www.soshund.se/utbildningen-i-kort/

Vid frågor var vänlig kontakta:

Sandra 070-222 18 00 vardagar mellan klockan 15-18

Sven-Olov 070-379 80 52 vardagar mellan klockan 18-20

Det går bra att skicka sms eller lämna meddelande i mobilsvar.

Fyll i formuläret nedan för att ansöka.

Translate »
Click to listen highlighted text!