Välkommen till Epilepsiföreningen i Västerbottens län & Epilepsiföreningen i Norrbottens län   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningen i Västerbottens län & Epilepsiföreningen i Norrbottens län
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ALLA KAN BAKA!

4 december, 2020 @ 08:00 6 december, 2020 @ 17:00

Ja, det stämmer, alla kan baka. Med eller utan lite hjälp. Det kan vara bröd, kakor, tårta, bullar eller varför inte pepparkakshus. Det spelar ingen roll hur resultatet blir. Baka gör man för att det är roligt. Det viktigaste är hur det smakar, inte hur det ser ut.

Skickar du som medlem in kvitto på ditt inköp + ett foto av det du bakat, står föreningen för bak ingredienser, max 100 kr/hushåll.

Foto vill vi ha senast  6/12 till styrelsen@epilepsi-ac.se eller som sms till 070-222 18 00. Skriv “Alla kan baka” och ditt namn. När du skickar in fotot, godkänner du samtidigt hanteringen av dina personuppgifter och att förnamn + bild publiceras på föreningarnas hemsida.

Originalkvittot skickas till:

Epilepsiföreningen  i (skriv den förening du/ni tillhör)
C/O Kent Bäckrud
Bygelvägen 7
335 32 Gnosjö

Skriv vilken bank och bankkontonummer du önskar pengarna överförda till.

Handlar ni online, går det bra med det kvittot ni får på mail.

Lycka till! /Regionstyrelsen.                                                                                             Epilepsiföreningarna i Norrbottens län och Västerbottens län.

Translate »
Click to listen highlighted text!