Välkommen till Epilepsiföreningen i Västerbottens län & Epilepsiföreningen i Norrbottens län   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningen i Västerbottens län & Epilepsiföreningen i Norrbottens län
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsningar Piteå, OSA 4:e maj

maj 11 @ 13:00 16:00

Förbundets logga i blått.jpg

Epilepsiföreningarna i Norrbotten och Västerbottens län, bjuder in till föreläsningar lördag 11/5 kl. 13:00-16:00. Prästgårdsgatan 14. OSA: 4/5

Marcus föreläsning 23 mars 2019

Välkommen till föreläsning med Marcus Lenndin. Han berättar om spännande resor och utmaningar. Framförallt om att se möjligheter när man som ung vuxen lever med epilepsi.

Adam och Roris

Föreläsning med Åsa & Janne Nilsson. De berättar om deras son Adam som har epilepsi, och om deras epilepsihund Roris som fanns med dem i många år. Bilden är tagen från boken Adam och hans epilepsihund. Uttrycket “en blick säger mer än tusen ord”, stämmer så väl överens här.

Alla är välkommen till föreläsningen, vid händelse att det blir fullbokat, går dock betalande medlemmar i någon av Epilepsiföreningarna före. Anmälan till föreläsningen sker via e-post styrelsen@epilepsi-ac.se eller sms 070-2221800. Det går också bra att tacka ja till evenemanget på Facebook, i gruppen Epilepsiföreningen i Västerbottens län. Meddela om ni har några allergier.

Tänk på att det är viktigt att avanmäla ifall du/ni inte kan närvara. Kö förekommer ofta vid föreläsningarna. Då kan någon annan få ta den platsen istället för att den ska stå tom.

Varmt välkomna!

Program

13:00-13:45 Föreläsning med Marcus Lenndin

13:45-14:15 Fika

14:15-15:00 Föreläsning om Adam och hans epilepsihund Åsa & Janne Nilsson

15:00-15:45 Sandra Wessel föreläser ur ett föräldraperspektiv.

Mv. Styrelserna Epilepsiföreningen i Norrbotten och Västerbottens län.

Prästgårdsgatan 14

Prästgårdsgatan 14
Piteå, Sverige
+ Google Map

Translate »
Click to listen highlighted text!